Vår vision

Även om vi har stängt så får detta ligga kvar på sidan en stund för den som vill läsa vad vi erbjudit.

Vi på Åstugan strävar efter att servera hembakt och allergivänlig fika i en hemtrevligt kärleksfull och avslappnande miljö.

Ledord

Vi på Åstugan bygger vår verksamhet på Omtanke, Miljö och Matglädje. Här under kan du läsa lite mer om tankarna bakom orden.

Omtanke

När du är på Åstugan vill vi att du ska känna dig sedd, välkommen och uppskattad. Vi finns här för att göra din fikastund så behaglig och mysig som möjlig – så tveka inte att be om påfyllning på kaffet eller en extra filt om det är lite ruggit ute.

Miljö

Åstugan är nu inne på sitt fjärde decennium som café och har fått många vänner genom åren. Vi eftersträvar att behålla gårdsmiljön så intakt som möjligt och hoppas på att även nästa generations vänner ska få möjlighet att njuta av Åstugans unika trädgårdscafé med tillhörande bryggor. Den speciella miljön finns med i hela vårt företag från bakning till skyltskrivande.

Matglädje

Vi på Åstugan tycker att mat och fikabröd ska vara fantastiskt gott, vällagat och spännande. Därför eftersträvar vi att servera hemlagade matiga smörgåsar/sallader av, i största mån, närproducerade råvaror och uppmuntrar vår personal att delta i hela produktionskedjan – ”från ax till limpa” – för att använda en något sliten fras. Allt är bakat med kärlek och glädje och finns på menyn för att vi själva vill äta det.

Vi hoppas att vårt gemensamma matintresse ska avspeglas i allt vi gör!