Nyhet för 2016: ”Skriv på Åstugan”

Utsikt från Åstugans terrass 4 Juli 2014
Utsikt från Åstugans terrass 4 Juli 2014

Har du en dröm om att skriva en bok? En tanke om att läsa fler böcker men vet inte vilka?
Häng med oss i vårt skriv- och bokäventyr i sommar! Vi träffas 6 gånger varav minst 3 innehåller en träff/föreläsning med en utgiven författare. Detta varvas med samtal kring texter och enklare skrivövningar samt tid till att sitta i lugn och ro och skriva/läsa/fundera på texter och skrivande.

Vill du få inspiration till att börja skriva och få enkla redskap till hur man gör? Lyssna till givande författarsamtal med lokala och regionala författare? Få tips och råd av likasinnade eller bara bolla dina tankar? Få en ursäkt för att ta dig tid till att skriva? Motivera dig själv att skriva färdigt något du påbörjat? Nyfiken på skrivande och läsande, ung som gammal?

Maila oss på info@astugan.com för mer information eller gilla oss på vår facebooksida och joina eventet som kommer att läggas upp där. Först till kvarn!